DEVKAP – Kiwanis Europe

Zoom voor gevorderden

Doelstelling

De meeste Kiwaniërs zijn ondertussen gewoon geworden aan online meetings via Zoom, MS Teams en andere toepassingen om online bijeenkomsten en vormingen te houden.

 

Er komt een soort “vermoeidheid” over online vergaderen, en het is dan ook erg belangrijk om uw online vergaderingen, webinars, online trainingen en districts- / divisie- / commissievergaderingen interactief te maken!

Belangrijke leerprocessen

In deze webinar gaan we niét in op de basis van Zoom (zoals geluidsinstellingen, webcam-instellingen), maar spelen we wel in op de meer gevorderde toepassingen, zoals security settings, polls houden, in kleine groepjes werken tijdens een online meeting, online brainstorms houden met post-its, planningen maken, tools om meningen te vragen van deelnemers tijdens je online meeting, enzovoort. 

Doelgroep

  • Kiwanians die online meetings faciliteren en/of voorzitten
  • Kiwanians die online Zoom meetings organiseren
  • Trainers die online sessies/vormingen/webinars geven

 

Het gaat niét om “hoe moet ik deelnemen aan een Zoom-vergadering”, maar wel om de toeters en bellen van Zoom, het meer gevorderde werk.  

Taal

Voorwaarden

Nederlands

Er is geen vertaling voorzien. Sommige slides zijn in het Engels, maar de uitleg wordt in het Nederlands gedaan. 

 

 

Je hebt een PC of laptop nodig, waarop de meest recente update van Zoom client op geïnstalleerd staat.  Jouw smartphone heb je ook nodig tijdens de sessie.

Meer info


Event Type

Location

Zoom

Date

17/Feb/2021

Time

19:00 - 20:30
Tags:

Comments are closed.